Azul Beach Resort Negril By Karisma din Negril

NORMAN MANLEY BOULEVARD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Azul Beach Resort Negril By Karisma.

Detalii cazare

Poziționat la 7 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Azul Beach Resort Negril By Karisma numără un total de 136 dormitoare. Această unitate de cazare a fost recondiţionată integral în anul 2013. Cei care stau la această reşedinţă pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Această proprietate este loială practicilor ecologice. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Această reşedinţă se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Persoanele mai active pot profita de facilităţile şi activităţile de petrecere a timpului liber puse la dispoziţie de această unitate de cazare. Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Azul Beach Resort Negril By Karisma 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Negril?

1. Negril (Negril, Jamaica)

1 km

2. Sangster Intl (Montego Bay, Jamaica)

47 km

Care sunt conditiile de intrare in Jamaica?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !