Azor Hoteles din Cali

calle 20 Norte N. 5AN-30

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Azor Hoteles.

Detalii cazare

Poziționată la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 200 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 40. 0 kilometru(i). Cele 66 camere primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Azor Hoteles oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullExistă o parcare la Azor Hoteles. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Unitatea de cazare poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Azor Hoteles 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cali?

1. Alfonso B Aragon (Cali, Columbia)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%