Ayenda 1506 La Puerta Del Sol din Bucaramanga

Calle 61, 17 F-15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ayenda 1506 La Puerta Del Sol.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Bucaramanga. Ayenda 1506 La Puerta del Sol numără un total de 25 unităţi de cazare. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există dormitoare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Ayenda 1506 La Puerta del Sol furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. Proprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ayenda 1506 La Puerta Del Sol 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bucaramanga?

1. Palo Negro (Bucaramanga, Columbia)

6 km

2. Variguies (Barrancabermeja, Columbia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !