Ax Odycy Hotel (Ex. Seashells Resort At Suncrest) din Qawra

Dawret il-Qawra, St Paul's Bay SPB 1902, Malta

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ax Odycy Hotel (Ex. Seashells Resort At Suncrest).

Detalii cazare

Situat in San Pawl il-Baħar din Qawra, acest hotel de la malul mării are vedere la Marea Mediterană. Oaspeții au la dispoziție o zonă de familie in aer liber, cu 2 tobogane, o zonă de joacă pentru copii și o zonă de familie interioară. De asemenea, proprietatea are o piscină pe acoperiș, destinată exclusiv adulților, cu căzi cu hidromasaj și vedere pitorească.

Hotelul AX ODYCY oferă camere elegante și moderne, cu aer condiționat sau incălzire, acces gratuit la internet WiFi, birou, baie privată, TV cu ecran plat și balcon privat.

Oaspeții pot lua micul dejun, pranzul și cina la unul din restaurantele hotelului, care oferă mese tip bufet sau à la carte. De asemenea, există un lounge bar, un bar in hol, un bar la piscină și un cocktail bar.

Proprietatea oferă o zonă pentru copii și program zilnic de divertisment pentru adulți. Personalul proprietății poate oferi informații turistice utile.

Hotelul AX ODYCY se află la 30 de minute de mers cu mașina de Valletta, capitala Maltei, iar vizavi de complex există o stație de autobuz cu legături către alte zone din Malta. Cea mai apropiată plajă cu pietriș este la doar 5 metri de zonă.

Nume cazare de la furnizor: Ax Odycy Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Qawra?

1. Luqa International (Malta, Malta)

13 km

2. Gozo (Gozo, Malta)

15 km

Care sunt conditiile de intrare in Malta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp