Avenue Hotel Copenhagen din Copenhaga

ABOULEVARD, 29

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Avenue Hotel Copenhagen.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se găsește în Copenhagen. Cuibărită la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 20 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Unitatea de cazare se află la 2. 5 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 14. 0 kilometru(i). Un total de 68 camere sunt disponibile în incintă. Această proprietate a fost ultima oară renovată în anul 2004. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii pot profita de parcare. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii.

Nume cazare de la furnizor: Avenue Hotel Copenhagen By Brochner Hotels 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

8 km

2. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

28 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

53 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

69 km

5. Kristianstad (Kristianstad, Suedia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !