Avenue Hotel Canberra din Canberra

80 Northbourne Avenue

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Avenue Hotel Canberra.

Detalii cazare

Avenue Hotel Canberra este o alegere populară pentru turiști în orașul Canberra, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. 24-ore room service, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje sunt dispuse pentru delectarea oaspeților. Televizor ecran plat, covoare, aşternuturi, sofa, prosoape pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi centru de fitness. Pentru servicii de încredere și staff profesionist, Avenue Hotel Canberra se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Nume cazare de la furnizor: Avenue Hotel Canberra 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Canberra?

1. Canberra (Canberra, Australia)

6 km

2. Goulburn (Goulburn, Australia)

75 km

3. Tumut (Tumut, Australia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică