Autograph Collection The Shelbourne din Dublin

ST STEPHENS GREEN, 27

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Autograph Collection The Shelbourne.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este localizat în St Stephen's Green. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 7. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. La 1 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 3. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Numărul total de unități de cazare este de 265. The Shelbourne, Autograph Collection datează din anul 1824 şi a fost complet renovat în anul 2006. Mai mult, în spaţiile comune se poate utiliza conexiunea wireless la internet. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Oaspeţii pot profita de parcare. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde la sfârşitul zilei cu oferta variată de servicii de întreţinere de aici. Cei care stau în această clădire se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul din incintă. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile de business disponibile în această unitate de cazare, ideale pentru a găzdui orice tip de eveniment. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: The Shelbourne, Autograph Collection 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Dublin?

1. Dublin International (Dublin, Irlanda)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Irlanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !