Auckland Newmarket Motel din Auckland

189 Manukau Rd, 189

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Auckland Newmarket Motel.

Detalii cazare

Auckland Newmarket Motel este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Auckland. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi curăţenie zilnică, servicii poştale, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Televizor ecran plat, covoare, ness gratuit, ceai gratuit, aşternuturi pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt teren de golf (maxim la 3 km), spa. Auckland Newmarket Motel combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Auckland.

Nume cazare de la furnizor: Auckland Newmarket Motel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Auckland?

1. Auckland International (Auckland, Noua Zeelanda)

13 km

2. Ardmore (Ardmore, Noua Zeelanda)

24 km

3. Great Barrier Isl (Great Barrier Isl, Noua Zeelanda)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%