Attila Hotel din Budapesta

Budapesta, Ungaria, Ungaria

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Attila Hotel.

Detalii cazare

Poziționată la 7. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Călătorii vor găsi aeroportul la 32. 0 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 400 metri de port. Oaspeții se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 14 camere de oaspeți. Această reşedinţă a fost ultima oară renovată în anul 2012. Cei care stau în această clădire se pot bucura de conexiunea wireless la internet disponibilă în spaţiile publice ale proprietății. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Attila Hotel oferă un serviciu de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia facilităţile şi serviciile de afaceri şi de întâlnire care le sunt puse la dispoziţie pentru un plus de confort. Unele dintre aceste servicii ale Attila Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Attila Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Budapesta 2024?

Obiective turistice Budapesta

Localitatea Budapesta

Bastionul Pescarilor

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Budapesta?

1. Liszt Ferenc Intl (Budapesta, Ungaria)

23 km

2. Lucenec (Lucenec, Slovacia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Ungaria?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp