Atlas Medina&Spa din Marrakesh

Avenue Hassan 1er, Marrakech

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Atlas Medina&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se află în Marrakech. Numărul total de camere de oaspeți este de 235. Anul construcţiei acestei unităţi de cazare este 2003. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Atlas Medina & Spa. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . null Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Oaspeţii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Vizitatorii se vor bucura de o şedere plăcută în această unitate de cazare care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment.

Nume cazare de la furnizor: Atlas Medina&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

2 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !