Atlas Essaouira&Spa din Essaouira

Essaouira, Interiorul Marocului, Maroc

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Atlas Essaouira&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat este situat în Essaouira. Atlas Essaouira & Spa dispune de un total de 156 camere de oaspeţi. Atlas Essaouira & Spa a fost clădit în anul 2008. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Atlas Essaouira & Spa. Această unitate de cazare este prietenoasă cu mediul. Clienţii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite în unitatea de cazare. Călătorii îşi pot răsfăţa papilele gustative la restaurantul proprietăţii. O selecţie de specialităţi gastronomice pline de savoare sunt oferite în această reşedinţă fermecătoare. Unele dintre aceste servicii ale Atlas Essaouira & Spa pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Atlas Essaouira&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Essaouira?

1. Mogador (Essaouira, Maroc)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%