Atiq Exquisite By Xima din Cuzco

AVENIDA EL SOL, 613

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Atiq Exquisite By Xima.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se găsește în Cuzco. Poziționată la 120 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). Oaspeţii se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Atiq Exquisite deoarece există un total de 9 camere de oaspeţi. Atiq Exquisite a fost construit în anul 2014. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Atiq Exquisite nu oferă paturi suplimentare la cerere. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Atiq Exquisite. Un serviciu de transfer este disponibil pentru comoditatea oaspeţilor. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Atiq Exquisit 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cuzco?

1. Velazco Astete (Cuzco, Peru)

3 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !