Astra Garni din Sarajevo

Ul. Kundurdžiluk br, 2

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Astra Garni.

Detalii cazare

Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află în apropierea principalelor zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 0 kilometru(i) de proprietate. Proprietatea se află la 15. 0 kilometru(i) de pârtii. La 50 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 12. 0 kilometru(i). Reşedinţa cuprinde un total de 48 camere de oaspeți confortabile. Hotel Sahat a fost complet renovat în anul 2021. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Vizitatorii vor aprecia serviciul de transfer la aeroport. Facilităţile de afaceri ale proprietăţii sunt potrivite pentru orice tip de eveniment corporatist, seminar, întâlnire sau conferinţă. Hotel Sahat poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Sahat 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sarajevo?

1. International (Sarajevo, Bosnia-Herzegovina)

8 km

2. International (Mostar, Bosnia-Herzegovina)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Bosnia-Herzegovina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !