Aspalathras White Hotel din Chora Folegandros

TripAdvisor, nota 3.5

Chora, Folegandros

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aspalathras White Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este situat în Chora Folegandros. Poziționată la 400 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul este la 3. 0 kilometru(i) de port. Un total de 20 dormitoare sunt disponibile la Aspalathras White Hotel pentru confortul oaspeţilor. Aspalathras White Hotel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia nu este deschisă non-stop. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de parcare. Această proprietate durabilă ecologic a obţinut certificarea . Aspalathras White Hotel oferă un serviciu de transfer la aeroport. Cei care stau în această clădire pot profita de serviciul de catering oferit aici. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor vizitatorilor.

Nume cazare de la furnizor: Aspalathras White Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chora Folegandros?

1. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

46 km

2. Santorini (Fira / Thira, Grecia)

54 km

3. Milos (Milos, Grecia)

58 km

4. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

64 km

5. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

88 km

6. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp