Ascott Raffles City Chengdu din Chengdu

No.3, Section 4, South Renmin Road, Wuhou District, Chengdu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ascott Raffles City Chengdu.

Detalii cazare

Cuibărită la 4. 6 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul de apartamente se află în apropierea principalelor zone de distracție. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Călătorii vor găsi aeroportul la 13. 8 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 298. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale Ascott Raffles City Chengdu. Ascott Raffles City Chengdu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Ascott Raffles City Chengdu. Această proprietate promovează o politică durabilă. Există un serviciu de transfer la aeroport special gândit pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Ascott Raffles City Chengdu poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ascott Raffles City Chengdu 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Chengdu?

1. Chengdu (Chengdu, China)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp