Aryaduta Lippo Village din Jakarta

401 Boulevard Jend Sudirman-Lippo Karawaci, 1300

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aryaduta Lippo Village.

Detalii cazare

Aryaduta Lippo Village este o alegere populară pentru turiști în orașul Tangerang, fie că-l explorați sau sunteți doar în trecere. Locul de cazare vă oferă o gamă largă de facilități și avantaje pentru ca dumneavoastră să petreceți momente cât mai plăcute. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, magazin cadouri/suveniruri sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel încât să ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă facilități utile cum ar fi televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, oglindă, cântar. Recuperați-vă după o zi plină în care veți fi explorat orașul în confortul camerei dumneavoastră sau folosiți avantajele oferite de teren badminton, sală de yoga, cadă fierbinte, centru de fitness, saună. Aryaduta Lippo Village combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Tangerang de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Aryaduta Lippo Village 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Jakarta?

1. Soekarno Hatta Intl (Jakarta, Indonezia)

12 km

2. Halim Perdana (Jakarta, Indonezia)

31 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !