Aruba Surf Resort din Gold Coast

ANNE AVENUE (CNR SURF AVENUE), 20-26

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Aruba Surf Resort.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Broadbeach, Aruba Surf Resort vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă oaspeților o gamă largă de servicii și echipament, dedicat să vă asigure comfort și comoditate. Servicii bilete, depozitare bagaje, parcare auto, facilităţi grătar, tururi sunt pe lista lucrurilor de care oaspeții se pot bucura. Fiecare cameră de oaspeți este mobilat elegant și echipat cu echipament practic. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi cadă fierbinte, centru de fitness, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Aruba Surf Resort vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Aruba Surf Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Southport (Southport, Australia)

7 km

2. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

16 km

3. Brisbane (Brisbane, Australia)

77 km

4. Byron Gateway (Ballina, Australia)

89 km

5. Lismore (Lismore, Australia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?