Arthotel Ana Enzian din Viena

Rennweg, 51

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Arthotel Ana Enzian.

Detalii cazare

Situat la 1500 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare este la 1500 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 8400 kilometru(i) de proprietate. Vizitatorii vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 16000 kilometru(i). Hotel Enziana Wien numără un total de 165 camere. Hotel Enziana Wien a fost complet recondiţionat în anul 2019. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Clienţii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la acest hotel. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Această proprietate este loială practicilor ecologice. Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire în această proprietate, ideală pentru călătoriile de afaceri. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Hotel Enziana Wien 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Viena?

1. Vienna Intl (Viena, Austria)

13 km

2. M R Stefanik (Bratislava, Slovacia)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !