Art Spa Hotel din Yilan

NO 6, DEYANG ROAD

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Art Spa Hotel.

Detalii cazare

Oprițivă la Art Spa Hotel să descoperiți minunile orașului Yilan. Acest hotel are totul ce v-ați dori pentru un sejur cât mai comfortabi. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, servicii taxi, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți cadă fierbinte, centru de fitness, saună, baie termală, spa. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Art Spa Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Art Spa Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yilan?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

34 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

60 km

3. Hualien (Hualien, Taiwan)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in China?