Art Palace Suites Hotel&Spa din Casablanca

Angle bd dAnfa et rue du soldat, Benhamou, Casablanca

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Art Palace Suites Hotel&Spa.

Detalii cazare

Cuibărit la 500 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 3000 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 3000 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Un total de 25 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Art Palace Suites & Spa a fost clădit în anul 2010. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Art Palace Suites & Spa nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Cei care stau în această clădire și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Oaspeţii care stau la Art Palace Suites & Spa pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii se pot răsfăţa cu tratamentele de întreţinere şi relaxare disponibile în incintă. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de hotel. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Art Palace Suites&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Casablanca?

1. Anfa (Casablanca, Maroc)

4 km

2. Mohammed V (Casablanca, Maroc)

24 km

3. Sale (Rabat, Maroc)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !