Armenia Hotel din Armenia

Av. Bolivar Cll. 8 norte esquina, Armenia

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Armenia Hotel.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel uimitor se află în Armenia. Cuibărită la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. null Armenia Hotel s-a bucurat de renovare în anul 2011. Proprietatea include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în dormitoare. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la această proprietate care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de unităţi de cazare recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. null Clienţii vor fi încântaţi de mesele servite la hotel. Armenia Hotel dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Opţiunile de divertisment puse la dispoziţie vor impresiona cu siguranţă toţi clienţii. Unele dintre aceste servicii ale Armenia Hotel pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Armenia Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Armenia?

1. El Eden (Armenia, Columbia)

16 km

2. Matecana (Pereira, Columbia)

30 km

3. La Nubia (Manizales, Columbia)

56 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !