Arcotel Nike Linz din Linz

UNTERE DONAULANDE, 9

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Arcotel Nike Linz.

Detalii cazare

Poziționată la 1000 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Incinta numără 176 unități de cazare primitoare. Arcotel Nike Linz a fost complet renovat în anul 2012. Arcotel Nike Linz include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Arcotel Nike Linz oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Arcotel Nike Linz nu oferă paturi suplimentare la cerere. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Există o parcare. Totodată, Arcotel Nike Linz a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Unitatea de cazare dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Clienţii vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa ale proprietăţii, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. Unele dintre aceste servicii ale Arcotel Nike Linz pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Arcotel Nike Linz 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Linz?

1. Blue Danube (Linz, Austria)

10 km

Care sunt conditiile de intrare in Austria?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !