Arban City Hotel din Busan

Bansong ro 20, 12

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Arban City Hotel.

Detalii cazare

Situat ideal în zona Yeonje-gu, Arban City Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Deținând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca fiind unul confortabil. La locul de cazare puteți găsi securitate 24-ore, WiFi gratuit în toate camerele, laundromat, curăţenie zilnică, bucătărie. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, rack pentru haine, ness gratuit, ceai gratuit, oglindă pentru a asigura o noapte liniștită. Bucurați-vă de centru de fitness, înainte de a vă retrage în camera dumneavoastră pentru o binemeritată odihnă. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Busan sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Arban City Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Arban City Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Busan?

1. Gimhae Airport (Busan, Coreea de Sud)

12 km

2. Jinhae (Jinhae, Coreea de Sud)

35 km

3. Ulsan (Ulsan, Coreea de Sud)

51 km

4. Daegu (Daegu, Coreea de Sud)

88 km

5. Sacheon (Jinju, Coreea de Sud)

92 km

6. Pohang (Pohang, Coreea de Sud)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp