Apu Huascaran din Cuzco

CARMEN BAJO, 257

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Apu Huascaran.

Detalii cazare

Acest hostel agreabil se găsește în Cuzco. Poziționată la 1. 1 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Proprietatea se află la 1. 1 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi aeroportul la 6. 0 kilometru(i). Un total de 17 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2013. Apu Huascaran oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Apu Huascaran oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullExistă un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Apu Huascaran 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cuzco?

1. Velazco Astete (Cuzco, Peru)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Peru?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !