Appart Hotel Le Medina Loft din Marrakesh

N° 5 LOT OLM N°2 QUARTIER EL GHOUL

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Appart Hotel Le Medina Loft.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este localizat în Marrakech. Situată la 500 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cu un număr redus de doar 9 camere, această proprietate este foarte convenabilă pentru un sejur liniştit. Unitatea de cazare a fost construită în anul 2012. Appart Hotel le Medina Loft include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, Appart Hotel le Medina Loft oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Appart Hotel le Medina Loft nu oferă paturi suplimentare la cerere. Cei care stau în această clădire pot profita de parcare. Există un serviciu de transfer la aeroport extrem de convenabil pus la dispoziţie de unitate de cazare. Această reşedinţă oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca vizitatorii să se poată revigora fizic şi psihic. null Restaurantul proprietăţii oferă o bucătărie delicioasă şi un serviciu de excepţie. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Appart Hotel Le Medina Loft 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !