Appart City Nancy din Nancy

RUE DES CHALIGNYS, 10

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Appart City Nancy.

Detalii cazare

Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 1. 7 kilometru(i). Vizitatorii vor găsi aeroportul la 32. 5 kilometru(i). APPART'CITY CLASSIC NANCY numără un total de 161 unităţi de cazare. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2003. APPART'CITY CLASSIC NANCY oferă conexiune Wi-Fi la internet în spaţiile comune. APPART'CITY CLASSIC NANCY oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Există o parcare la APPART'CITY CLASSIC NANCY. Această proprietate este loială practicilor durabile ecologice. APPART'CITY CLASSIC NANCY dispune de o gamă largă de facilităţi de afaceri pentru a oferi unei călătorii de afaceri combinaţia perfectă între confort şi comoditate. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Appart'city Classic Nancy 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nancy?

1. Nancy Essey (Metz / Nancy, Franta)

2 km

2. Lorraine TGV gara (Metz / Nancy, Franta)

29 km

3. Lorraine (Metz / Nancy, Franta)

32 km

4. Mirecourt (Epinal, Franta)

42 km

5. Saarbruecken Airport (Saarbrucken, Germania)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !