Appart City Lyon Part Dieu Villette din Lyon

AVENUE LACASSAGNE, 6

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Appart City Lyon Part Dieu Villette.

Detalii cazare

Poziționat la 3. 0 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 3. 0 kilometru(i). Incinta numără 142 camere de oaspeți primitoare. Acest hotel a fost recondiţionat în anul 2008. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Appart City Lyon Part Dieu Villette oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Există o parcare la Appart City Lyon Part Dieu Villette. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Unele dintre aceste servicii ale Appart City Lyon Part Dieu Villette pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Appart City Lyon Part Dieu Villette 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lyon?

1. Saint Exupery (Lyon, Franta)

16 km

2. Boutheon (Saint Etienne, Franta)

50 km

3. Grenoble Saint Geoirs (Lyon, Franta)

57 km

4. Renaison (Roanne, Franta)

73 km

5. Chambery Aix Les Bains (Chambery / Aix-Les-Bains, Franta)

80 km

6. Chabeuil (Valence, Franta)

93 km

7. Meythet (Annecy, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !