Appart City Blois din Blois

RUE DE LA CHOCOLATERIE, 20

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Appart City Blois.

Detalii cazare

Poziționată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 15. 0 kilometru(i) de proprietate. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de unitatea de cazare. Hotelul de apartamente este la 5. 0 kilometru(i) de port. Această reşedinţă oferă un total de 96 dormitoare. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2008. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Appart City Blois. nullO taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Appart'city Classic Blois 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Blois?

1. Val De Loire (Tours, Franta)

48 km

2. Saint Denis De L Hotel (Orleans, Franta)

54 km

3. Deols (Chateauroux, Franta)

85 km

4. Arnage (Le Mans, Franta)

92 km

5. Bourges (Bourges, Franta)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !