Apex Waterloo Place Hotel din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

23-27 Waterloo Place, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Apex Waterloo Place Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se găsește în Edinburgh. Cuibărit la 250 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1000 metru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 5. 5 kilometru(i) de pârtii. Oaspeții vor găsi numeroase stații de transport public la doar câțiva pași. Proprietatea se află la 5. 0 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Proprietatea cuprinde un total de 187 camere confortabile. Cei care stau la acest hotel pot naviga pe internet graţie accesului Wi-Fi disponibil în spaţiile publice. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Apex Waterloo Place dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. În caz de nevoie, oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Clienţii îşi vor umple ziua de energie cu mâncărurile delicioase servite la Apex Waterloo Place.

Nume cazare de la furnizor: Apex Waterloo Place 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

11 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

56 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

78 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp