Apartamentos Amatista din Calpe

Calle Gran Bretana 3, Calpe

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Apartamentos Amatista.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de apartament. Unitatea de cazare este la 3. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Unitatea de cazare se află la 50 metri de cea mai apropiată plajă. Cele 64 camere de oaspeți primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. Amatista oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Amatista. Există o parcare. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Amatista 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Calpe?

1. Alicante Airport (Alicante, Spania)

66 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !