Apartamente Miramare Alezzi din Navodari

Navodari, Constanta, Dobrogea, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Apartamente Miramare Alezzi.

Detalii cazare

Apartamentul este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare. Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

Dotari si servicii
Complexul Alezzi dispune de 4 restaurante, gelaterie, lounge ( bar + terasa ) si farmacie.
Amplasat in complexul rezidential Alezzi - Beach Resort, turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati gratuite ale complexului :
SPA
Sala de fitness
Sauna umeda si uscata
Piscine sezoniere in aer liber pentru adulti si pentru copii
Jacuzzi interior
Loc de joaca pentru copii
Gradina


Dotari camere
Apartament Miramare Alezzi este format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus si masina de spalat , bucatarie mobilata si utilata, aer conditionat, Tv si balcon.Suprafata 55 mp.Capacitate cazare: 4 adulti si 1 copil.
Apartamentul Alexia Alezzi este format din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, baie cu cabina de dus si masina de spalat , bucatarie mobilata si utilata, aer conditionat, Tv si balcon.Suprafata 55 mp.Capacitate cazare: 4 adulti si 1 copil.
Facilitati suplimentare: conexiune: WiFi rapid si stabil,climatizare: Sistem de aer conditionat pentru confort in orice anotimp,Televizor modern in dormitor si sufragerie, ideal pentru relaxare, cu o gama variata de posturi.Nume cazare de la furnizor: Apartamente Miramare Alezzi Cmp

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp