Anteus din Cochabamba

Avenida Potosi, 1365

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Anteus.

Detalii cazare

Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Un total de 52 camere sunt disponibile la Anteus pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost complet recondiţionată în anul 2013. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că această unitate de cazare dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există unităţi de cazare în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Călătorii pot profita de parcare. Anteus oferă un serviciu de transfer la aeroport. Această unitate de cazare dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Anteus poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Anteus 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cochabamba?

1. J Wilsterman (Cochabamba, Bolivia)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Bolivia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică