Angsana Riads Collection Marrakech din Marrakesh

N 1-2-4 Derb Abbes el Fassi, riad Zitoun Jdid

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Angsana Riads Collection Marrakech.

Detalii cazare

Poziționată la 10 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Această proprietate dispune de 56 dormitoare confortabile. Angsana Riads Collection Marrakech a fost construit în anul 1850 şi a fost complet renovat în anul 2012. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Există o parcare la Angsana Riads Collection Marrakech. Această reşedinţă este loială practicilor ecologice. Oaspeţii care stau la Angsana Riads Collection Marrakech pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Această reşedinţă se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Această proprietate dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Toți cei care stau în această unitate de cazare se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare din incintă. Unele dintre aceste servicii ale Angsana Riads Collection Marrakech pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Marrakech Riads, Angsana Heritage Collection 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !