Ancasa Hotel Kuala Lumpur din Kuala Lumpur

JALAN TUN TAN CHENG LOCK

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ancasa Hotel Kuala Lumpur.

Detalii cazare

Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur by Ancasa Hotels & este o alegere populară între călători în orașul Kuala Lumpur, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, 24-ore room service, facilităţi pentru turişti cu handicap, depozitare bagaje, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, spa, masaj. Ancasa Hotel & Spa Kuala Lumpur by Ancasa Hotels & combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Kuala Lumpur.

Nume cazare de la furnizor: Ancasa Hotel Kuala Lumpur 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kuala Lumpur?

1. Sultan Abdul Aziz Shah (Kuala Lumpur, Malaezia)

14 km

2. Genting (Genting, Malaezia)

29 km

3. Klia (Kuala Lumpur, Malaezia)

42 km

Care sunt conditiile de intrare in Malaezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !