Ananda Hotel Boutique din Cartagena de Indias

Calle del Cuartel No. 36-77, Cartagena

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ananda Hotel Boutique.

Detalii cazare

Situată la 50 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Acest hotel dispune de 23 dormitoare. Acest hotel a fost renovat complet în anul 2011. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă 24/7. Ananda Hotel Boutique - Hoteles Cosmos nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullToți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Ananda Hotel Boutique - Hoteles Cosmos, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această reşedinţă este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. Unele dintre aceste servicii ale Ananda Hotel Boutique - Hoteles Cosmos pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Ananda Hotel Boutique 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

4 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !