Amphitrite Palace Resort And Spa din Rabat

SKHIRAT PLAGE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Amphitrite Palace Resort And Spa.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 25. 0 kilometru(i) de hotel. Hotelul se bucură de o poziție pe malul mării. Amphitrite Palace Resort And Spa dispune de un total de 176 dormitoare. Acest hotel a fost complet recondiţionat în anul 2005. Amphitrite Palace Resort And Spa oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. nullCei care stau în această clădire pot profita de parcare. Această proprietate se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Vizitatorii se pot bucura personal de diversele opţiuni de luat masa oferite de Amphitrite Palace Resort And Spa. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Amphitrite Palace Resort And Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Rabat?

1. Sale (Rabat, Maroc)

33 km

2. Anfa (Casablanca, Maroc)

65 km

3. Mohammed V (Casablanca, Maroc)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%