Ameron Luzern Hotel Flora din Lucerna

Seidenhofstrasse, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ameron Luzern Hotel Flora.

Detalii cazare

Cuibărit la 200 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Acest hotel oferă un total de 161 dormitoare. Ameron Luzern Hotel Flora a fost complet renovat în anul 2012. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camere. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Există o parcare la Ameron Luzern Hotel Flora. Această reşedinţă este loială practicilor durabile ecologice. Reşedinţa dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. nullProprietatea poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ameron Luzern Hotel Flora 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Lucerna?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

48 km

2. Belp (Berna, Elvetia)

62 km

3. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

83 km

4. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

83 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !