Amerian Portal Del Iguazu Hotel din Iguazu

TripAdvisor, nota 4.5

Avenida 3 Fronteras 780, Iguazu

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Amerian Portal Del Iguazu Hotel.

Detalii cazare

Situată la 900 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea este la 1. 5 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Amerian Portal del Iguazu numără un total de 102 camere de oaspeţi. Proprietatea a fost construită în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Amerian Portal del Iguazu nu oferă paturi suplimentare la cerere. Amerian Portal del Iguazu dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Această unitate de cazare are un impact minim asupra mediului, datorită practicilor sale ecologice. Clienţii se vor delecta cu mâncărurile servite în diferitele opţiuni gastronomice ale unităţii de cazare. Hotelul oferă servicii de întreţinere şi relaxare. Călătorii de afaceri pot profita de facilităţile şi serviciile de afaceri. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. Unele dintre aceste servicii ale Amerian Portal del Iguazu pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Amerian Portal Del Iguazu 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Iguazu?

1. Cataratas (Iguassu Falls, Brazilia)

10 km

2. Cataratas (Iguazu, Argentina)

18 km

3. Alejo Garci (Ciudad del Este, Paraguay)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !