Amerian Buenos Aires Park din Buenos Aires

RECONQUISTA, 699

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Amerian Buenos Aires Park.

Detalii cazare

Cuibărită la 400 metri de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Numărul total de camere este de 150. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2007. Unitatea de cazare include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în unităţile de cazare. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Amerian Buenos Aires Park Hotel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare la Amerian Buenos Aires Park Hotel. Această reşedinţă durabilă ecologic a obţinut certificarea . Delegaţiile pot dori să organizeze o întâlnire la acest hotel, ideal pentru călătoriile de afaceri. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Amerian Buenos Aires Park Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

6 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

58 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !