Alvear Palace din Buenos Aires

Avenida Alvear, 1891

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Alvear Palace.

Detalii cazare

Situat la 1000 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. La 1000 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Această unitate de cazare dispune de 207 dormitoare confortabile. Acest hotel s-a bucurat de renovare în anul 2016. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Toți cei care stau în această unitate de cazare se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Alvear Palace nu oferă paturi suplimentare la cerere. Această proprietate asigură accesul cu scaune cu rotile. Un număr de -1 camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi sunt disponibile în incintă. Acesta este un hotel ecologic. Alvear Palace oferă un serviciu de transfer la aeroport. null Hotelul oferă facilităţi de afaceri. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Alvear Palace poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Alvear Palace 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

4 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

60 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică