Alvear Icon Hotel din Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina, Argentina

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Alvear Icon Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor este situat în Puerto Madero. Cuibărită la 3. 7 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 1. 0 kilometru(i), vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Clienții vor găsi aeroportul la 33. 5 kilometru(i). Hotelul este la 3. 4 kilometru(i) de port. Un total de 159 camere de oaspeţi sunt disponibile la Alvear Icon pentru confortul oaspeţilor. Această unitate de cazare a fost realizată în anul 2017. Alvear Icon include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Călătorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Alvear Icon nu oferă paturi suplimentare la cerere. nullnullAceastă reşedinţă este loială practicilor ecologice. Alvear Icon oferă un serviciu de transfer la aeroport. Călătorii de afaceri vor aprecia confortul oferit de facilităţile de business ale proprietăţii, ideale pentru o zi productivă de muncă. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor fi încântaţi de mesele servite aici. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Alvear Icon 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

7 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

27 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

57 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică