Alvear Art Hotel din Buenos Aires

Buenos Aires, Argentina, Argentina

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Alvear Art Hotel.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se găsește în Downtown. Incinta numără 139 camere de oaspeți primitoare. Această reşedinţă a fost recondiţionată în anul 2013. Alvear Art Hotel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Vizitatorii vor aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite la Alvear Art Hotel. Salonul de luat masa îi invită pe toți oaspeții care stau la această proprietate să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Proprietatea dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri.

Nume cazare de la furnizor: Alvear Art Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Buenos Aires?

1. J. Newbery (Buenos Aires, Argentina)

5 km

2. Pistarini (Buenos Aires, Argentina)

28 km

3. La Plata (La Plata, Argentina)

59 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică