Almont Inland Resort din Cagayan De Oro

JC Aquino Avenue

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Almont Inland Resort.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Butuan, Almont Inland Resort vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, room service sunt doar câteva dintre facilitățile din ofertă. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), aer condiţionat, birou, minibar. Accesul la piscină exterioară, masaj, piscină (copii), terenuri tenis, grădină hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Butuan este un motiv întemeiat de ce să alegeți Almont Inland Resort pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: Almont Inland Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cagayan De Oro?

1. Bancasi (Butuan, Filipine)

5 km

2. Tandag (Tandag, Filipine)

71 km

3. Surigao (Surigao, Filipine)

90 km

4. Mambajao (Camiguin, Filipine)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in Filipine?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!