Almirante Cartagena din Cartagena de Indias

AV. SAN MARTIN CALLE 6 ESQ BOCAGRANDE

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Almirante Cartagena.

Detalii cazare

Situat la 6000 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 500 metri de cea mai apropiată plajă. Clienții vor găsi aeroportul la 6700 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 250 camere. Această proprietate a fost renovată complet în anul 2008. Unitatea de cazare oferă în spaţiile comune conexiune Wi-Fi la internet. Almirante Cartagena oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Există o parcare. Călătorii sunt bineveniţi la această proprietate ecologică. Clienţii se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie de această proprietate. Facilităţile de conferinţă sunt incluse în această reşedinţă. Cei care stau în această clădire vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. Almirante Cartagena oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Hotelul poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Almirante Cartagena 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

6 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !