Alma Del Lago Suites&Spa din San Carlos De Bariloche

Av. Bustillo 1,151, Bariloche

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Alma Del Lago Suites&Spa.

Detalii cazare

Cuibărit la 800 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 23. 0 kilometru(i) de proprietate. Proprietatea se află la 14. 0 kilometru(i) de pârtii. La 300 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 15. 0 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 95 camere de oaspeți confortabile. Alma del Lago Suites & Spa a fost construit în anul 2010. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. nullAcest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . Proprietatea dispune de propriile sale facilităţi de afaceri, potrivite pentru activităţi de seminar, training sau întâlniri de orice tip. Călătorii se pot destinde complet la facilităţile de întreţinere şi relaxare. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Alma del Lago Suites & Spa pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Alma Del Lago Suites&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică