Allure Chocolat Hotel By Karisma din Cartagena de Indias

SECTOR GETSEMANI, CALLE ARSENAL, 8B - 58

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Allure Chocolat Hotel By Karisma.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se află în Cartagena. Poziționată la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 800 metri de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 6. 5 kilometru(i). Cele 72 dormitoare primitoare oferă un spaţiu perfect pentru relaxarea de la sfârşitul zilei. GHL Arsenal Hotel oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Din nefericire, nu există dormitoare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Acest hotel asigură accesul cu scaune cu rotile. Un număr de -1 camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi sunt disponibile în incintă. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Aceasta este o proprietate ecologică. Graţie facilităţilor sale funcţionale de întâlnire, această proprietate este locul perfect pentru oaspeţii care călătoresc în interes de serviciu. GHL Arsenal Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ghl Arsenal Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cartagena de Indias?

1. Rafael Nunez (Cartagena de Indias, Columbia)

4 km

2. Ernesto Cortissoz (Barranquilla, Columbia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Columbia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !