Allalin din Zermatt

Kirchstrasse, 40

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Allalin.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Zermatt. Situată la 50 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul se află la 200 metri de pârtii. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Allalin numără un total de 30 dormitoare. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Acest hotel nu oferă servicii de recepţie 24h din 24h. La cerere, toate unitățile de cazare includ pătuţuri pentru copiii mici. Oaspeţii care stau la Allalin pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. În această proprietate există numeroase servicii de întreţinere şi relaxare de care oaspeţii pot profita. Călătorii vor fi încântaţi de felurile de mâncare delicioase oferite în unitate de cazare. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Allalin 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zermatt?

1. Sion (Sion, Elvetia)

38 km

2. Corrado Gex Airport (Aosta, Italia)

42 km

3. Malpensa (Milano, Italia)

86 km

4. Megeve (Megeve, Franta)

87 km

5. Agno (Lugano, Elvetia)

89 km

6. Caselle (Torino, Italia)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !