Alejandro I Hotel Internacional din Salta

BALCARCE, 252

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Alejandro I Hotel Internacional.

Detalii cazare

Acest hotel luxos este situat în Salta. Poziționat chiar în centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 100 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Oaspeții vor găsi aeroportul la 9. 0 kilometru(i). Alejandro I Hotel Internacional numără un total de 167 unităţi de cazare. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Alejandro I Hotel Internacional nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare. Acest hotel durabil ecologic a obţinut certificarea . Vizitatorii pot aprecia serviciile de întreţinere şi relaxare oferite în reşedinţă. Cei care stau în această clădire se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Călătorii de afaceri pot folosi sălile de evenimente, ideale pentru a găzdui un seminar de afaceri sau o ocazie specială. Oferind diverse opţiuni de luat masa, Alejandro I Hotel Internacional vine în întâmpinarea nevoilor tuturor tipurilor de oaspeţi. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Alejandro I Hotel Internacional 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Salta?

1. Gen Martin M De Guemes (Salta, Argentina)

9 km

2. El Cadillal (Jujuy, Argentina)

54 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică