Al Maaden Villahotel&Spa din Marrakesh

Sidi Youssef Ben Ali, Marrakech

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Al Maaden Villahotel&Spa.

Detalii cazare

Acest hotel luxos, care se găsește în Marrakech, este o opțiune perfectă pentru familii. Poziționată la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Călătorii vor găsi principalele zone de distracție la 4. 0 kilometru(i) distanță. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la doar câțiva pași de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). Al Maaden Villa Hotel & Spa numără un total de 102 unităţi de cazare. Al Maaden Villa Hotel & Spa a fost construit în anul 2007. Al Maaden Villa Hotel & Spa include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Al Maaden Villa Hotel & Spa oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Călătorii pot profita de parcare. Oaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Călătorii care stau la acest hotel pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Toți oaspeții care stau la această proprietate vor aprecia cu siguranţă facilităţile de luat masa din incintă, unde se servesc variate feluri de mâncare şi băutură. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Al Maaden Villa Hotel&Spa 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Marrakesh?

1. Menara (Marrakesh, Maroc)

5 km

Care sunt conditiile de intrare in Maroc?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !