Al Falaj Hotel (Muscat) din Muscat

PO Box 1692 PC 131 Al Hamriya

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Al Falaj Hotel (Muscat).

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Muscat, Al Falaj Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap sunt la dispoziția oaspeților, pentru a se bucura de acestea. Unele dintre camerele de oaspeți bine echipate au ca dotări ceai gratuit, dulap, prosoape, covoare, rack pentru haine. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi centru de fitness, saună, piscină exterioară, masaj, piscină (copii). Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Muscat, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Al Falaj Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Al Falaj Hotel (Muscat) 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Muscat?

1. Muscat International (Muscat, Oman)

25 km

Care sunt conditiile de intrare in Oman?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !